Ännu mer rabarber åt folket!

Idag och imorgon är det dags för Sörmlands 15:e rabarberfestival. Ett innehållsrikt och varierande program är fördelat över länet där över 22 aktörer är redo att förmedla kunskap om denna krispiga, sötsura primör.

läs mer

En musikalisk explosion

På onsdag är det premiär för Stallarholmsskolans vårkonsert. En härlig blandning av sång, musik, dans och sketcher!

läs mer

Farmen-Gutta i rullstol

TV-bonden Gutta Andersson från Stallarholmen kommer inte kunna medverka vid säsongens inspelningar av “Farmen”. En elak infektion i ryggraden som spridit sig till höften ledde till att han fick ta bort en inopererade höftprotes han haft sedan sju år.

läs mer

Någon som sett Emma?

30-åriga Emma är försvunnen sedan den 15 Maj 2017 då hon sågs vid sitt hem i Stallarholmen utanför Strängnäs. Hon är 158 centimeter lång och väger cirka 70 kilo. Vid försvinnandet hade hon svart klädsel och huvjacka.läs mer

Häxan Hella om läkeväxter förr och nu

Hella Nathorst-Böös har under åren skrivit mängder av artiklar om kropp och hälsa, personlig utveckling och om läkeväxter. Under 25 år har hon också arbetat som journalist och stylist för populärpress.

läs mer

Någon som sett Izolde?

Sedan snart två veckor är kattflickan Izolde försvunnen från sitt hem på Överselö, strax efter Vikingavallen i Stallarholmen. Nu börjar matten Anniqa Kronqvist bli riktigt orolig.
– Izze brukar ta lov på några dagar men så här länge har hon aldrig varit borta.

läs mer

Laina och fåglarna

Laina och fåglarna är en poetisk och humoristisk föreställning om människor på väg, om ett ämne som berör – invandring. Nästa helg spelas den i Stallarholmen.

läs mer